تغذیه در میگرن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80535
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]میگرن سردردهای شدیدی است که گاهی بسیار سخت شده و از تحمل فرد خارج می شود با این حال از این بایت که بدخیم باشد، نگران کننده نیست.میگرن اغلب در زنان بیشتر بروز می کند و با بالا رفتن سن، از شدت و دفعات آن کم می‌شود.
    سردرد میگرنی به صورت کوبیدن در یک سمت سر شروع می شود و به دو طرف آن گسترش می یابد. بعضی افراد نیز درد را در پشت چشمها و در گردن احساس می‌کنند گاهی نیز به صورت سردردی نامشخص و گنگ شروع شده و ظرف چند دقیقه تا چند ساعت به درد بسیار شدید تبدیل می شود و ساعتها یا روزها طول بکشد.

    درباره دلایل ایجاد میگرن نظرات متفاوتی مطرح است عده‌ای معتقدند میگرن بر اثر وجود غده های مغزی است و برخی نیز تغذیه نامناسب، ژنتیک یا شرایط محیطی مانند استرس را عامل ایجاد میگرن می دانند اما آنچه مسلم است بر اثر انقباض شدید رگهای خونی مغز ایجاد می شود.

    رژیم و پرهیز غذایی، نیز در تشدید سردردهای میگرنی موثر هستند و معمولاً هر فردی می تواند تشخیص دهد کدام غذاها با بروز میگرن آنها ارتباط دارد. مثلاً شکلات، مرکبات، نوشابه های الکلی، غذاهای مانده و نمکی و ترشی ها گاهی به افزایش درد منجر می‌شوند.

    حمله های میگرنی بر اثر عوامل آلرژی‌زا، قرار گرفتن در معرض نور شدید و سر و صداهای بلند، فشارهای روحی و جسمی ، تغییر در عادت خواب ، کشیدن سیگار یا قرارگرفتن در معرض دود سیگار، گرسنگی، مصرف الکل، کافئین و تغییرات هورمونی مانند مصرف قرص های ضدبارداری ایجاد می‌شوند،ب نابراین با دوری کردن از چنین عواملی می توان سردردهای میگرنی را کمتر یا خفیف کرد.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.