تخم کتان؛ خوردنی مفید برای بیماران دیابتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80555
    Shafiei
    مشارکت کننده

    متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند مصرف متعادل تخم کتان برای مقابله با تعداد قابل توجهی از بیماری‌ها از سرطان گرفته تا کلسترول بالا مفید است.

    مصرف تخم کتان به کاهش انواع کلسترول شامل LDL (کلسترول بد) و تری گلیسیریدها کمک می‌کند. مطالعات متعدد نشان داده است که مصرف تخم کتان به اندازه متعادل و روزانه تاثیر مثبت بر سلامتی دارد. همچنین متخصصان تغذیه همواره به بیماران دیابتی خود مصرف روزانه تخم کتان را توصیه می‌کنند.

    آزمایشات نشان داده است که چربی امگا -3 و فیبر زیاد موجود در تخم کتان در مقابله با علائم دیابت نقش مهمی ایفا می‌کند.

    همچنین تخم کتان یک منبع غنی از موادی موسوم به گیلنان‌ها است. این مواد ترکیبات طبیعی ضد سرطانی هستند که از بدن در برابر این بیماری خطرناک حفاظت می‌کنند.

    مطالعات نشان داده است که تخم کتان بویژه تاثیر فوق العاده‌ای در مقابله با سرطان‌های روده و پستان دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.