تارت انجیر، یک عصرانه شهریور ماهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91056
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    تارت انجیر، دسر شهریور ماهی

    مواد لازم برای خمیر تارت انجیر :

    آرد : 170 گرم
    نمک : به اندازه نوک قاشق چای خوری
    کره خرد شده به شکل مکعب ریز : 100 گرم
    پودرقند : 50 گرم
    زرده تخم مرغ : یک عدد
    خامه غلیظ : 50 میلی لیتر

    مواد برای داخل تارت انجیر :

    پنیر ماسکارپنه : 500 گرم
    عسل : 6 قاشق غذاخوری
    انجیر نصف شده : 6 عدد بزرگ یا 8 عدد کوچک

    طرز تهیه تارت انجیر :

    برای تهیه خمیر تارت، آرد، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس پودرقند را به آن اضافه کنید.
    زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط و به مخلوط آرد اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
    خمیر به دست آمده را روی سطحی حاوی کمی آرد پهن کنید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید و در قالب قرار دهید و اضافه های آن را جدا کنید.
    خمیر تارت را با نایلون بپوشانید و به مدت 30دقیقه در فریزر قرار دهید.
    فر را روی 180درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
    خمیر تارت را با لوبیا یا کاغذ روغنی و روی آن را با برنج پر کنید و به مدت 10دقیقه در فر قرار دهید.
    کاغذ و لوبیا را بردارید و 3دقیقه بیشتر پخت را ادامه ندهید.
    سپس خمیر را از فر در بیاورید.
    پنیر ماسکارپنه را با عسل مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید تا نرم شود.
    پس از خنک شدن روی خمیر بریزید.
    انجیرها را روی آن قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آن طلایی رنگ شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.