تاثیر پنیر بر مینای دندان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80880
    v.fazel
    مشارکت کننده

    حضور اجزای پنیر در دهان سبب می شود تا از عمل باکتری های موجود در دهان که با تخمیر شکر موجود در شیرینی و میوه، به مینای دندان حمله ور می شوند، جلوگیری شود.
    ایسنا: استفاده از پنیر همراه با شیرینی یا غذا و میوه، از خورده شدن مینای دندان به وسیله اسیدهای ناشی از تجزیه خوراکی ها جلوگیری می کند.

    براساس تحقیقات یک پژوهشگرانگلیسی از دانشگاه “نیوکاسل” حضور اجزای پنیر در دهان سبب می شود تا از عمل باکتری های موجود در دهان که با تخمیر شکر موجود در شیرینی و میوه، به مینای دندان حمله ور می شوند، جلوگیری شود.

    تحقیقات نشان می دهد که مقدار شکری که شخص در روز مصرف می کند در تخریب دندانهای وی عامل تعیین کننده به شمار نمی آید بلکه دفعات مصرف مواد شیرین در روز است که می تواند شتاب نابودی مینای دندان را افزایش دهد.

    در مورد مصرف پنیر و شیرینی این دو نکته شایان توجه است که چون پنیر مواد فسفرزای بدن را کاهش می دهد و این عمل که می تواند بر کارکرد مغز تاثیر گذارد مصرف اندکی گردو همراه با پنیر به منظور جبران فسفر از دست رفته مناسب است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.