تاثیر مصرف میوه و سبزی بر سلامت جنین

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79737
    s.farzi
    مشارکت کننده

    در یک مطالعه جدید تاکید شد مادران باردار می‌توانند با مصرف مقادیر کافی میوه و سبزی، جنین خود را در مقابل مسمومیت‌های ناشی از تماس با مواد شیمیایی موجود در محیط زندگی خود حفاظت کنند.

    در این مطالعه تاثیر قرار گرفتن جنین در معرض نوعی از مواد شیمیایی موسوم به «هیدروکربن‌های پلی آروماتیک چندحلقه‌ای» با نام اختصاری PAH و ارتباط آن با اختلالاتی چون افسردگی، چاقی در کودکان، اضطراب و اختلال «نقص توجه ناشی از بیش فعالی» در کودکان مورد بررسی قرار گرفت.

    ماده شیمیایی هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای زمانی در محیط زیست پخش می‌شود که مواد ارگانیک به طور کامل سوزانده نشده باشند و از طریق هوا استنشاق یا از طریق مواد خوراکی جذب بدن شوند.

    در این مطالعه، محققان با جمع‌آوری اطلاعات مربوط به بیش از 400 نوزاد در دانمارک، انگلیس، اسپانیا، یونان و نروژ پرداختند و در نهایت دریافتند مادرانی که مقدار بیشتری سبزی و میوه در دوران بارداری مصرف می‌کنند، جنین آنها در برابر اثرات منفی این ماده شیمیایی کمتر آسیب دیده‌اند.

    پزشکان همچنین به مادران بادار توصیه می‌کنند که پیش از اعمال هر گونه تغییر در رژیم‌غذایی‌ خود با پزشک مشورت کنند.

    #101392
    madjd
    مدیرکل

    مصرف چه میزان سبزی و میوه در دوران حاملگی به زنان باردار توصیه میشه؟
    این میزان در ماههای حاملگی تغییری میکنه؟

    #101394
    s.farzi
    مشارکت کننده

    در دوران بارداری مصرف روزانه بین 2 تا 4 واحد میوه و نیز 2 تا 4 واحد سبزی به زنان باردار توصیه می شود. این مقدار را باید طوری در برنامه غذایی خود تقسیم کنند که روزانه حداقل از 4-3 نوع میوه و یا سبزی که حاوی مقادیر مناسب ویتامین C و همین طور مقدار متناسب از سبزیجات زرد و یا برگ دار سبز تیره که حاوی ویتامین A هستند، استفاده کنند. این میزان می تواند تا پایان دوران بارداری ادامه داشته باشد.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.