تأثیر غذاهای چرب در بدن همانند تأثیر ماری‌جوانا است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79516
    v.fazel
    مشارکت کننده

    پیش از این نیز محققان می‌دانستند بعضی از غذاها می‌تواند باعث ایجاد نشئگی شود اما نمی‌دانستند تأثیر این قبیل غذاها تا چه حد است.

    یک پژوهش جدید که در نشریه‌ی Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) به چاپ رسید نشان می‌دهد که مصرف مواد غذایی چرب باعث تولید مواد شیمیایی با نام آندوکانابیونید در بدن می‌شود. تأثیر این مولکول‌ها در بدن شباهت بسیار زیادی به اثرات ماری‌جوانا دارد.

    تأثیر غذاهای چرب در بدن همانند تأثیر ماری‌جوانا است

    در واقع این مولکول‌ها از مدت‌ها قبل کشف شده بود و محققان در مدت مطالعات‌شان دریافتند که بدن کاملاً توانایی تولید این کانابیونیدهای خاص را دارد که روی سیستم عصبی تأثیر می‌گذارد و احساس غم و اضطراب را از بین می‌برد.

    اما مشکل این‌جا است که محققان مشاهده کردند این آندوکانابیونیدها همچنین میل به خوردن مواد غذایی چرب مانند سیب زمینی سرخ کرده و غیره را افزایش می‌دهند. این مسئله کم کم باعث مصرف بیش از حد چربی‌ها می‌شود و آسیب‌های بعدی را در پی دارد.

    به گزارش اندیپندنت، دانیل پیوملی محقق دانشگاه Irvine کالیفرنیا می‌گوید: «ما برای نخستین بار نشان دادیم که آندوکانابیونیدها نقش بسیار مهمی در تنظیم میزان مصرف چربی‌ها دارند».

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.