دانشمندان پس از 14 سال تحقیقات نشان دادند که توت فرنگی، زغالاخته و سایر میوههای دارای آنتوسیانینها تأثیرات مثبتی بر روی فشار خون دارند. گروهی از محققان دانشگاه «آنگلیای شرقي» و دانشگاه هاروارد به مدت 14 سال بر روی 134 هزار زن و 47 هزار مرد در قالب دو برنامه بهداشت عموميدر امريكا دریافتند که مصرف توت فرنگی و زغالاخته حداقل یکبار در هفته ميتواند حداکثر 10 درصد خطر توسعه فشار خون را نسبت به افرادی که از این میوهها مصرف نميکنند کاهش دهد. تحقیق بر روی اطلاعات مربوط به رژیم غذایی نشان داد که چای همراه با سیب، آب پرتقال، زغالاخته و توتفرنگی بیشترین «فلاونوئید» را عرضه ميکند كه در كاهش فشار خون مؤثر است.