بیسکویت و کیک نخورید تا سرطان رحم نگیرید !

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71273
    v.fazel
    مشارکت کننده

    دانشمندان متوجه شدند مصرف مداوم بیسکویت و کیک به‌طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان رحم

    را افزایش می‌دهد. دانشمندان معتقدند، شکر زیادی که در این خوراکی‌ها به کار رفته به چند طریق ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود.
    در مرحله اول، وارد شدن مقادیر زیاد شکر به بدن باعث افزایش ترشح هورمون انسولینمی‌شود. این هورمون باعث تحریک رشد سلول‌ها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار می‌دهد.
    از سوی دیگر شکر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزایش می‌دهد که این عامل هم در رشد هورمون‌های سرطانی نقش زیادی دارد. زنانی که ۲ یا ۳بار در هفته بیسکویت می‌خورند با احتمال ۳۳ درصد بیشتر از دیگران ممکن است به سرطان رحم دچار شوند. اگر فردی بیش از ۳ بار در هفته از این خوراکی‌ها استفاده کند این خطر تا ۴۲ درصد هم افزایش پیدا می‌کند.
    به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش کردن بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است. متاسفانه امروزه خانواده‌ها محصولات شیرین و شکر زیادی را در رژیم غذایی خود گنجانده‌اند که این موضوع عواقب زیادی برای سلامت آن‌ها به همراه دارد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.