مواد لازم براي 2 نفر
بلدرچين 4 عدد
پياز 1 عدد
نمك و فلفلقرمز به ميزان لازم
دوغ نيمليتر
آرد گندم 3 قاشق سوپخوري
رب انار ملس 4 قاشق سوپخوري
پودر سوخاري 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
كره 150 گرم
روش تهيه
ابتدا بلدرچينها را تميز كنيد و در قابلمهي مناسبي، همراه با پياز، نمك، فلفل و دوغ بپزيد. سپس داخل آبكش بريزيد تا كاملاً دوغ آن جدا شود. آنگاه داخل آرد گندم، بعد در رب انار و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد. اكنون روغن و كره را روي حرارت داغ كنيد. حالا بلدرچينهاي آغشته به مواد را در آن سرخ نمائيد.