بروز آفت دهان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79502
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مصرف بادمجان بروز آفت دهان را تشدید می‌کند.
    با اشاره به اینکه آفت دهانی زخم‌های دردناکی هستند که درون دهان و اغلب در پایه لثه، درون گونه‌ها یا لب‌ها، روی کام نرم یا روی زبان به وجود می‌آیند، مکانیسم دقیق ایجاد آفت هنوز به درستی روشن نیست اما به نظر می رسد واکنش‌های ایمنی بدن بیمار در ایجاد آن دخیل باشد.
    زخم‌های آفتی زمانی ایجاد می‌شود که به دلایل نامشخص سیستم ایمنی بیمار وجود یک مولکول ناشناخته را اعلام می‌دارد، حضور این مولکول سبب حمله لنفوسیت خواهد شد نتیجه این فرآیند پیدایش زخم‌های آفتی خواهد بود.
    با بیان اینکه هرچند درمان قطعی برای آفت وجود ندارد اما روش‌هایی وجود دارد که در کاهش مدت زمان حضور زخم و نیز کاهش درد و ناراحتی و تسریع بهبودی بیمار موثر است، این روش‌ها شامل بکارگیری نکات تغذیه‌ای و غیر تغذیه‌ای است.

    مصرف گلوتن گندم، فلفل، لیمو، آب لیمو، پرتقال، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، توت‌فرنگی، شکلات و گردو ایجاد آفت دهان را تشدید می‌کند.

    مصرف مرتب و روزانه ماست، گنجاندن مواد غذایی سرشار از آهن، اسید فولیک، و ویتامین ب 12 در رژیم غذایی موجب از بین رفتن آن می‌شود.

    از آنجایی که یکی از دلایل بروز آفت می تواند کمبود دریافت ریزمغذی‌ها باشد خوردن موادی همچون جگر، غذاهای دریایی، گوشت قرمز کم چربی، لوبیای خشک، حبوبات، سبزیجات دارای برگ‌های سبز تیره و پهن و زرده تخم‌مرغ که بهترین منابع آهن هستند در بهبود این مشکل موثر است.

    مصرف سیب و خرمالو نیز در درمان آفت دهان تاثیر گذار است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.