برنج کته مغذی تر است یا برنج آبکش؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80754
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]زماني که شما مي‌خواهيد برنج را آبکش کنيد، آن را براي چند ساعت خيس مي‌کنيد. سپس آب آن را دور مي‌ريزيد، برنج را مي‌جوشانيد و پيش از دم، دوباره آب حاصل از جوش برنج را دور مي‌ريزيد. اين در حالي است که در روش پخت دمي يا کته، برنج در آب خودش مي‌جوشد و پخته مي‌شود. به‌طور حتم، طبخ برنج با روش دمي يا کته، هم باعث حفظ ارزش تغذيه‌اي، املاح و ويتامين‌هاي برنج مي‌شود و هم طعم نهايي برنجي که با اين روش آماده مي‌شود، بسيار بهتر خواهد بود. شستشوي بيشتر و آبکش کردن و دور ريختن آب برنج، باعث از دست رفتن حجم بالايي از ويتامين‌ها و املاح برنج خواهد شد.

    برخی افراد تصور می کنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین می برد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین می رود. این تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج در درون دانه های برنج قرار دارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی می ماند و در دسترس نیست.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.