بدترین غذاها برای دور شکم شما

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71060
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ________________________________________
    تحقیقات نشان می‌دهد که بدون توجه میزان کالری، برخی از غذاها به علت ساختمان شیمایی‌شان
    و یا چگونگی سوخت و سازشان در بدن اثر چاق‌کننده بیشتری دارند. سیب‌زمینی سرخ کرده،
    نوشابه‌های گازدار شیرین و سوسیس و کالباس از این دسته هستند.
    ________________________________________
    یک بررسی جدید می‌گوید که ایجاد تغییراتی اندک، مانند کنار گذاشتن یک وعده‌ی اضافی سیب‌زمینی سرخ کرده یا یک بطری نوشابه گازدار شیرین ممکن است اثرات درازمدتی بر اضافه وزن افراد داشته باشد.

    به پژوهشگران دانشگاه هاروارد که نتایج بررسی خود را در «نشریه پزشکی نیوانگلند» منتشر کرده‌اند، 121000 نفر را در دهه‌های 30، 40 و 50 را برای 20 سال دنبال کردند، و در این مدت وزن، رژیم غذایی و عادات سبک زندگی آن‌ها را هر چهار سال مورد ارزیابی قرار دادند.

    آن‌ها دریافتند که تفاوت‌های قابل ملاحظه‌ای درباره‌ی چگونگی تأثیر غذاها و نوشیدنی‌ها بر چاق‌تر شدن افراد در طول زمان وجود دارد.

    چیپس سیب‌زمینی بدترین عامل چاق‌کننده بود و میزان افزایش وزن ناشی از آن به ازای هر وعده غذایی بیش از سایر انواع غذاها بود.

    افرادی که یک وعده‌ی اضافی سیب‌زمینی مصرف کرده بودند، نسبت به آن‌هایی که این کار را نکرده بودند، در طول یک دوره‌ی چهارساله حدود 800 گرم افزایش وزن پیدا کرده بودند.
    و نوشیدن تنها یک قوطی نوشابه گازدار قند دار در روز باعث افزایش نیم کیلو وزن در طول چهار سال شده بود.
    باور معمول این بوده است که همه چیز را در حد متعادل بخورید و تنها میزان
    کلی کالری را کاهش دهید، بدون این‌که به این موضوع توجه شود که این
    کالری‌ها از چه غذاهایی منشأ می‌گیرند. همه‌ی غذاها یکسان نیستند و
    تنها خوردن در حد متعادل، کافی نیست
    سایر غذاهای چاق‌کننده شامل گوشت قرمز، گوشت‌های فرآوری‌شده مانند سوسیس و کالباس و الکل بودند.

    در جهت مقابل، بهترین غذاها از لحاظ عدم تأثیر بر وزن، شامل ماست، میوه و سبزی‌ها، غلات کامل سبوس دار و مغزهای خوراکی مانند بادام و گردو بودند.
    این یافته‌ها نشان می‌دهد که بدون توجه به میزان کالری، برخی از غذاها به علت ساختمان شیمایی‌شان و یا چگونگی سوخت و سازشان در بدن اثر چاق‌کننده‌ی بیشتری دارند.

    باور معمول این بوده است که همه چیز را در حد متعادل بخورید و تنها میزان کلی کالری را کاهش دهید، بدون این‌که به این موضوع توجه شود که این کالری‌ها از چه غذاهایی منشأ می‌گیرند. همه‌ی غذاها یکسان نیستند و تنها خوردن در حد متعادل، کافی نیست.»

    #97857
    matin
    مشارکت کننده

    به نکات کاملا کلیدی اشاره کردید،ولی نظرتان در مورد موادی مانند انواع شیرینی های خامه ای و یا قندهای ساده چیست؟آیا آنها هم مانند مواد بالا به جز مساله کالری بالا،نسبت به مواد دیگر از چاق کنندگی بیشتری برخوردار هستند؟
    چون تصور ما این چنین بود که اینگونه مواد چیزی از سیب زمینی سرخ کرده و یا سوسیس و … کم ندارند.

    #97862
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به نظرمی رسد همین طور باشه ولی خوب من نظر قطعی ندارم چون تحقیق فقط روی همین چند ماده بود ولی احتمالا چون این موتد هم از قندهی ساده و چربی تشکیل شده اند باید مشمول این حالت باشند.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.