بدترین غذاها برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87365
    s.farzi
    مشارکت کننده

    آرتریت شامل درد مفاصل و التهاب است. اگر شما هم از این بیماری رنج می برید باید از چند ماده غذایی پرهیز کنید تا از شر درد مفاصل خلاص شوید این چنده ماده غذایی عبارتند از:

    مواد غذایی سرخ شده در روغن

    برای این بیماری از مواد غذایی سرخ شده به دو دلیل زیان دارد یکی اینکه باعث بدتر شدن ورم مفاصل شده و درد بیشتر می شود. و دومی سبب بالا رفتن وزن است که بر روی مفاصل فشار وارد می آید و باعث ساییدگی و پارگی می شود

    قندها و کربوهیدرات های تصفیه شده
    قندها و کربوهیدراتهای تصفیه شده یک نوع سم را و ارد بدن می کند که توکسین را ا فزایش داده و گلیکوزیله می شود و به پروتئین های خاصی در بدن آسیب می رساند. و همین باعث بدتر شدن التهاب می شود

    نمک اضافی بسیاری از غذاهای آماده و بسته بندی شده حاوی مقدار زیادی نمک است و این به دلیل ماده نگهدارنده است که باعث ماندگاری بیشتر غذاها می شود. با این حال، مصرف بیش از حد نمک باعث التهاب می شود، پس بهتر است غذاهای تازه در خانه بپزید و بخوربد و از مواد غذایی آماده بپرهیزید

    گوشت : افراد مبتلا به آرتروز باید از خوردن گوشت اجتناب کنند زیرا حاوی چربی است که التهاب را متابولیزه میکند شاید گوشت برای افرادی که این بیماری را ندارند مفید بوده باشد و لی برای مبتلایان به این بیماری سیار مضر است چون باعث بدتر شدن التهاب می شود

    الکل و توتون و تنباکوبه غیر از تمام مشکلات دیگر الکل و سیگار کشیدن برای این دسته از بیماران بسیار مضر است سیگار کشیدن آرتریت روماتوئید را افزایش می دهد و الکل علاوه بر آن برای نقرس هم مضر است و باعث دردناک شدن مفاصل می شود

    گلوتن : اکثر مردم درباره غذاهای فاقد گلوتن شنیده اند اما دقیقا نمی دانند معنی آن چیست . گلوتن پروتئینی است که در گندم و سایر غلات یافت می شود، و همان غذاهای خمیری است. مردم مبتلا به آرتریت روماتوئید معمولا بیماری سلیاک، هر بار که غذاهای حاوی گلوتن می خورند یک واکنش ایمنی بدن در روده کوچک رخ میدهد. گاهی اوقات این واکنش می تواند به مفاصل گسترش،یافته التهاب را تشدید کند

    لبنیات

    پروتئین های خاصی در محصولات لبنی وجود دارد که می تواند ورم مفاصل را بدتر کند. این علت زمانی رخ میدهد که بدن آنتی بادی های خود را در برابر عوامل مضر محافظت میکند، اما این آنتی بادی می تواند پروتئین های شیر را به عنوان مواد مضر تلقی کند. این باعث می شود به پروتئین شیر و همچنین سایر قسمت های بدن حمله کند، و در نتیجه التهاب بدتر می شود. این واکنش بیشتر در مورد آرتریت روماتوئید اتفاق می افتد، در حالی که افراد مبتلا به آرتروز باید در رژیم غذایی خود از محصولات لبنی استفاده کنند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.