ذرت به دلیل اینکه غنی از ریزمغذیهاست میتواند یک میان وعده بسیار مطلوب و مفید باشد. ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدراتها استفاده میشود، سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیتهای فیزیولوژیکی در بدن کمک میکند، حاوی اسید فولیک است که در تولید سلولهای جدید نقش قابل ملاحظهای دارد و حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماریها مفید است. ذرت علاوه بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک میکند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.
فیبر خوراکی همچنین به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک میکند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد و در عین حال برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است. اسید فولیک موجود در ذرت نیز در پیشگیری از نارسایی مادرزادی لوله عصبی موثر است.