چربیها
چربیهای معروف به چربیهای اشباع شده که در لبنیات پرچرب، سوسیس و کالباس، کره، خامه، کیک و شیرینیجات صنعتی و غیره وجود دارد باعث افزایش میزان تری گلیسیرید و کلسترول خون میشود. اگر میزان این مواد در خون بیش از اندازه بالا بروند باعث آسیب به قلب شده و خون غلیظ و چسبناک میشود. زمانی که خون به خوبی جریان نداشته باشد نیز سر و کله ی واریسها پیدا میشود. تا حد امکان از مصرف این مواد غذایی بپرهیزید.
نمک: دشمن ظاهر و باطن تان
مصرف نمک و یا هر محصول غذایی حاوی میزان بالای سدیم باعث بروز مسئله ی احتباس آب و پف کردن بدن شده و در جریان خون اختلال ایجاد میکند. در هنگام خرید محصولات غذایی با دقت بیشتری ترکیبات آن را مطالعه کنید و از خرید محصولاتی با میزان بالای سدیم(یعنی بالای 200 میلی گرم در هر 100 گرم) خودداری کنید.
سیگاریها بیشتر در معرض واریس قرار میگیرند
سیگار به دلیل دارا بودن ترکیبات سمی، برای خانمها و به خصوص برای خانمهایی که واریس دارند خطرناک تر است. به خاطر این که غلظت و حالت چسبناک خون را افزایش میدهد. به عقیده ی محققان خطر بروز واریس در خانمهای غیرسیگاری که در معرض دود سیگار قرار دارند(سیگاری های غیرفعال) نیز بیشتر است.