انـجیـر ميوه‌اي مقدس و با ارزش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79953
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    انجیر میوه‌ي شیرینی است که حاوی مقدار زیادی هسته‌های بسیار ریز خوراکی است. این میوه را می‌توان با پوست و یا بدون پوست میل نمود. تحت شرایط خاص قند موجود در این میوه، کریستاله شده و سبب شیرین‌تر شدن آن می‌شود. انجیر به شکل گرد و یا تخم‌مرغی بوده و رنگ آن از ارغوانی تیره تا رنگ‌های روشن متمایل به سفید متغیر است.
    هزاران گونه از این گیاه در سرتاسر دنیا وجود دارد. گرچه انواع آن از لحاظ شکل و رنگ متفاوت هستند، اما همگی بافت گوشت‌دار و ژلاتینه دارند. به نظر می‌رسد، قدمت این گیاه از زمان انسان‌های نخستین باشد. در کتاب مقدس انجیل برگ درخت انجیر به عنوان پوشش آدم و حوا در بهشت معرفی شده است. از آن‌جا که این میوه پس از چیده شدن دیگر رسیده نخواهد شد، بنابراین باید منتظر ماند تا میوه بر روی درخت کاملا رسیده شود و بعد اقدام به چیدن نمود. فسادپذیری این میوه بسیار بالا بوده و نسبت به هوای سرد بسیار حساس است و نباید بیش از 7 روز آن را در یخچال نگه‌داری نمود. بنابراین به طور معمول این میوه را خشک نموده و در طی سال مصرف می‌نمایند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.