استفاده از مكمل های حاوی امگا-3 خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در بیماران مبتلا به دیابت كاهش می دهد.
محققان گروه تغذیه و بیوشیمی دانشگاه علوم پزشكی تهران، با بررسی گروهی از بیماران مبتلا به دیابت، تاثیر مصرف اسیدهای چرب امگا 3 را بر تنگی رگ های خونرسان قلب آنان ارزیابی كردند.
بر اساس این بررسی، مصرف امگا 3، میزان هموسیستئین خون را در این بیماران كاهش می دهد.
افزایش هموسیستئین خون یكی از عوامل تنگی رگ های خونرسان قلب است.
گفتنی است: آترواسكلروز یا تنگی سرخرگ ها در افراد دیابتی 3 تا 7 برابر دیگران است.