اصول نگهداری نمک یددار

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80542
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]برای نگهداری نمک یددار باید از همان بسته اولیه که نمک در آن قرار دارد، استفاده کرد چرا که بسته‌بندی اولیه در مقابل نفوذ نور مقاومت است. اگر خواهان انتقال نمک به ظرف‌های دیگر هستید، باید نمک در ظرفی قرار گیرد که کاملاً از نور و حرارت به دور باشد چرا که این دو عامل باعث صدمه به ید موجود در نمک خواهد شد.
    اگر نمک در نمکدان شیشه‌ای یا ظرفی قرار گیرد که نور از آن عبور می‌کند، مقدار ید موجود کاهش می‌یابد؛ همچنین اگر درِ ظرف نمک باز باشد، ید تبخیر شده و ارزش نمک یددار از بین می‌رود.
    اگر نمک دور از نور و حرارت قرار گیرد، میزان ید موجود در این نمک تا یک سال حفظ شده و قابل مصرف است.
    اگر تمام این تمهیدات به کار برده شود، در استفاده از نمک یددار برای پخت و پز معمولی مقدار خیلی زیادی از ید محفوظ می‌ماند.
    [/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.