از نوشیدن چای داغ بپرهیزید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80859
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ می‌نوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف می‌کنند.
    نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان‌های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می‌دهد. احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتی گراد مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که چای را ولرم و یا به اصطلاح نیمه گرم با درجه حرارت 65 درجه سانتی گراد به پایین می‌نوشند تا دو برابر افزایش می یابد.
    همچنین نوشیدن چای داغ با درجه حرارت دست کم 70 درجه سانتی گراد در مقایسه با نوشیدن چای نیم گرم، خطر ابتلا به سرطان‌های گلو را تا هشت برابر افزایش می‌دهد.
    نوشیدن چای داغ علاوه بر آن که به مری و نای به شدت آسیب می‌رساند سبب می‌شود هنگام صرف چای میزان استفاده از مواد قندی زیاد شود که این مسئله موجب به مخاطره افتادن بهداشت دهان و دندان شده و نهایتا پوسیدگی دندان‌ها را به دنبال خواهد داشت.
    افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده، دست کم چهار دقیقه صبر کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.