از مصرف سيب‌زميني‌ و پياز جوانه‌زده خودداري كنيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80194
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    برای حفظ سلامتي بدن، غذايي كه مي‌خوريم بايد سالم و مقوي باشد. به اين منظور بايد مواد غذايي سالم انتخاب و به روش بهداشتي و مناسب نگهداري شود. براي بهداشت كلي مواد غذايي لازم است تا حد امكان از فروشگاه‌هايي كه فروشندگان آنها شرايط بهداشت مواد غذايي را رعايت مي‌كنند خريد شود. حتما به تاريخ توليد، انقضا، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و علامت استاندارد توجه شود و از خريد مواد غذايي كه تاريخ مصرف آنها گذشته است پرهيز شود. همچنين لازم است گوشت، مرغ و ماهي پس از خريد ساير مواد غذايي خريداري شوند، از خريد بسته‌هاي غذايي آسيب ديده و معيوب اجتناب شود. لازم است توجه داشت كه غذاهاي منجمد شده در دماي فريزر (20درجه زير صفر) مانند انواع گوشت، ماهي و سبزي حداكثر تا سه ماه قابل نگهداري است نه بيشتر. براي رفع انجماد گوشت و ساير مواد غذايي قرار دادن در يخچال روش مطمئن‌تر و بهتري است. لازم است، نان از فروشگاه‌ها و نانوايي‌هايي كه اصول بهداشتي را رعايت مي‌كنند تهيه شود. از روزنامه براي بسته بندي و حمل مواد غذايي به ويژه نان استفاده نشود. براي جلوگيري از بيات شدن نان آن را در ظروف در بسته و در فريزر نگهداري كنيد. تا حد امكان نان را به مقدار نياز روزانه خريداري كنيد. غلات را در ظروف در بسته و در محيط خشك، تاريك و خنك و در معرض جريان هوا نگهداري كنيد. فروشندگان بايد لباس تميز و كارت بهداشتي داشته باشند و زخم و جراحت روي صورت و دست نداشته باشند. هنگام خريد ميوه و سبزي توجه داشته باشيد كه ميوه و سبزي از سطح زمين فاصله داشته باشند. در انتخاب ميوه و سبزي دقت داشته باشيد كه حتما تازه، سالم و تميز باشند. هنگام حمل مواد غذايي بايد براي جلوگيري از آلودگي، سبزي‌ها و ميوه‌ها را جدا از گوشت، ‌نان و ساير مواد غذايي قرار دهيد. سبزي و ميوه را به صورت روزانه خريداري كنيد تا تازگي و مواد مغذي آن حفظ شود. از خريد سيب زميني‌هايي كه داراي شكاف، جوانه و زدگي هستند، پرهيز كنيد. سيب زميني و پياز را در جاي خشك، خنك و بدون نور نگهداري كنيد و به محض جوانه زدن هرچه سريع‌تر تا قبل از فاسد شدن مصرف كنيد. همچنين براي نگهداري سبزي‌ها مي‌توان از روش‌هاي خشك كردن و يا انجماد استفاده كرد. بهتر است براي انجماد ضخامت بسته‌ها كم باشد. پس از شستشوي سبزي‌ها آنها را در پارچه نازكي حداكثر به مدت سه روز در يخچال نگهداري كنيد. بهتر است سبزي‌ها را به صورت خام و در بسته‌هاي كوچك در فريزر نگهداري كنيد. گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها (گردو، بادام و… ) را از فروشگاه‌هايي كه گوشت‌ها را در شرايط بهداشتي نگهداري مي‌كنند خريد كنيد.


در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.