ارزش غذایی بامیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68184
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    نیم كیلو
    گوشت ماهیچه یا ران گوسفند

    نیم كیلو
    بامیه

    2 قاشق سوپخوری
    پیاز سرخ شده

    یك قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی

    3عدد
    سیب زمینی متوسط

    یك دوم استكان
    آبلیمو

    به قدر لازم
    نمك و فلفل

    طرز تهیه:

    گوشت را چند تكه كرده و می شوییم و با یك قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا گوشت به روغن بیافتد. 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه می كنیم و می گذاریم با شعله ملایم بپزد.

    بامیه ها را شسته و ته ساقه( انتهای) آن را كمی می بریم تا در موقع پختن لیز و له نشود. سپس آنها را با یك قاشق سوپخوری روغن كمی سرخ می كنیم و رب گوجه فرنگی را با آن تفت می دهیم. آبلیمو، نمك و فلفل را به گوشت اضافه می كنیم. در صورتی كه گوشت كم آب شده باشد، می توان، مقداری آب داغ به آن اضافه كرد. سیب زمینی را پس از پوست گرفتن، به قطر یك تا یك و نیم سانتیمتر ورقه كرده و سرخ می كنیم. بعد از آماده شدن خورش، آن را در ظرف كشیده و سیب زمینی را به دورش می چینیم . این خورش باید كم آب باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.