ارتباط مغز ها و کاهش کلسترول

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66151
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مطالعه انجام شده در سال 2010 نشان داد که خوردن روزانه مغز ها سبب کاهش کلسترول می شود که در نتیجه خطر حمله قلبی نیز کاهش می یابد در این مطالعه 583 مرد و زن با سطوح مختلف کلسترول را انتخاب کردند مغز هایی که در این مطالعه استفاده شد شامل بادام ،فندق،بادام زمینی و گردو بود که 67 گرم به صورت روزانه دریافت کردند و در نهایت 51 درصد کاهش در سطح کلسترول افراد دیده شد همچنین 4/7 درصد کاهش در ldl , و 3/8 در صد کاهش در نسبت ldl به hdl و کاهش سطح تری گلیسرید به میزان 2/10 درصد دیده شد.
    منبعWEBMED

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.