مصرف گوجه و محصولات آن می توان وضعیت سلامت فرد را بهبود بخشیده و از ابتلا به بیماری های مثل سرطان، پوکی استخوان و بیماری های قلبی پیشگیری کند.
در بین سبزیجات غیر نشاسته ای ، گوجه بیشرین مصرف را دارد.
مطالعات زیادی بر روی گوجه انجم گرفته. گوجه فرنگی یکی از منابع غنی لیکوپن است. لیکوپن یک نوع آنتی اکسیدان است و بر خلاف سبزیجات دیگر با فرایند پخته حتی اثر آن بیشتر هم می گردد. همچنین گوجه حاوی ترکیبات ضد التهابی است.
همه افراد در هر سن و از هر فرهنگی باشند معمولا گوجه را دوست دارند و در دسترس همه هم هست.
پس توصیه می کنیم که روزانه از گوجه فرنگی همراه سبزیجات دیگر استفاده نمایید
American Journal of Lifestyle Medicine, 2010