آهن در بشقاب‌های شما

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79098
    zghasemi
    مشارکت کننده

    دلیل کمبود آهن هر چه باشد بهترین راه پیشگیری و جبران آن مصرف مواد غذایی سرشار از این ماده غذایی است. آهن در گوشت قرمز، جگر، بوقلمون، ماهی‌ها، زرده‌ی تخم‌مرغ و همچنین غلات، میوه‌های خشک مانند بادام وپسته، عدس و برخی از سبزیجات سبز به خصوص آویشن، رازیانه، اسفناج،جعفری، ریحان، گشنیز، نعناع و غیره وجود دارد. خشکبارهایی مانند توت خشک، انجیر خشک، کشمش سرشار از آهن هستند. یادتان باشد از مصرف دانه‌هایی مانند پاستاها و نان کامل غافل نباشید. خاویار، شکلات سیاه، تخمه‌ی بوداده‌ی کدو، دانه‌ی سویا، گوجه‌فرنگی خشک، لوبیای قرمز نیز از منابع دیگر آهن هستند.
    توجه داشته باشید که بدن ما میزان کمی از آهن موجود در مواد غذایی اشاره شده را جذب می‌کند. در واقع بدن حدود ۲۵ درصد آهن ناشی از منابع غذایی حیوانی و فقط ۲ تا ۵ درصد آهن مواد غذایی گیاهی را جذب می‌کند. البته اگر مواد غذایی حیوانی و گیاهی با هم مصرف شود آهن زیادی هم نصیب بدن می‌شود. برای همین توصیه می‌کنیم کنار گوشت همیشه سبزیجات سبز نیز مصرف کنید. نکته‌ی اصلی این است که ویتامین C به جذب آهن کمک زیادی می‌کند. این ویتامین هم در مواد غذایی متعددی مانند مرکبات؛ میوه‌های قرمز رنگ، کیوی، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی، گل کلم، لیموترش، آناناس، گلابی و غیره وجود دارد. یادتان باشد مصرف هویج، چغندر، کدوتنبل، کلم پیچ و شلغم نیز به جذب آهن زیاد کمک می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.