آشنایی با روش تهیه‌ی تارت توت فرنگی با بادام

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72904
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    [align=right]مواد لازم برای تهیه نان:
    آرد 170 گرم

    نمک نوک انگشت

    کره 75 گرم

    مواد لازم برای تهیه کرم:
    مربای تمشک یا توت فرنگی 170 گرم

    کره 110 گرم

    شکر 110 گرم

    بادام رنده شده 110 گرم

    تخم مرغ 3 عدد + یک عدد زرده تخم مرغ

    عصاره بادام 1 قاشق چای‌خوری

    بادام پوست کنده ورقه شده به میزان لازم

    خامه برای سرو

    روش تهیه:
    * آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و همراه با کره، خوب ورز دهید تا یکدست شوند.

    * به مقدار کافی آب یخ به آن‌ها اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا ترکیب به صورت خمیر صاف و یکدستی دربیاید.

    * خمیر را ته ظرف بلندی پهن کنید و سپس آن را به مدت زمان لازم، تقریباً حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

    * دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

    * روی نان را با لایه ضخیمی از مربا بپوشانید.

    * کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و عطر مطبوع آن پراکنده گردد.

    * شکر و بادام رنده شده و تخم‌مرغ‌ها و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید.

    * سپس کره داغ را به آن‌ها بیفزایید و آن قدر به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

    * مواد را روی مربا بریزید.

    * تارت را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید و خودش را بگیرد.

    * بعد از گذشت 25 دقیقه از زمان پخت، می‌توانید بادام‌های خرد شده را به طور یکسان روی سطح تارت پراکنده کنید و سپس آن را دوباره داخل فر قرار دهید تا بادام‌ها هم کمی در فر پخته و تیره رنگ شوند.

    * ظرف را از فر بیرون بیاورید و بعد از مدتی، تارت گرم را همراه با خامه سرو نمایید.

    نوش جان! [/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.