آشنایی با خواص سماق

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95526
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، با بیان اینکه سماق فواید فراوانی برای سلامتی دارد، عنوان کرد: به افراد توصیه می‌شود این چاشنی را به مقدار فراوان مصرف نکنند زیرا می‌تواند یبوست‌زا باشد.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا،دکتر محمد هاشمی، درباره خواص سماق، گفت: سماق درختی است که میوه‌های خوشه‌ای شکل و به رنگ قرمز و قهوه‌ای دارد، طعم آن در ابتدا گس بوده و بعد از رسیدن ترش می‌شود. این میوه پس از کوبیدن به عنوان چاشنی همراه غذا مصرف می‌شود.

    دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، افزود: این چاشنی تحریک کننده اشتها است و به سبب دارا بودن «تانن» یبوست‌زا نیز محسوب می‌شود.

    وی با بیان اینکه سماق می‌تواند در مقابله با التهابات لثه مفید باشد، عنوان کرد: غرغره کردن دم کرده سماق برای تورم گلو و دهان نیز موثر و مفید است.

    هاشمی خاطرنشان کرد: مصرف میوه تازه سماق می‌تواند مسمومیت‌زا باشد و افراد فقط باید نوع خشک این میوه را مصرف کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.