نتایج بررسیهای گوناگون نشان میدهد ارتباطی بین مصرف زیاد گوشت قرمز و فشار خون بالا و همچنین دیابت نوع 2 وجود دارد. از همین جا هم نتیجه میگیرند که گوشت قرمز باعث بیماریهای قلبی عروقی میشود. اما به عقیدهی بسیاری از محققان مصرف گوشت قرمز به تنهایی نمیتواند باعث ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی شود و این بیماریها به سبک زندگی ما مربوط میشود. در واقع این بیماریها با مصرف زیاد اسیدهای چرب اشباع شده یا هیدروژنه، مصرف زیاد امگا 6 ها که در محصولات غذایی صنعتی یا روغن بادام زمینی و غیره به وفور وجود دارند بروز میکند. از اینها گذشته عدم تحرک و استرس و فشارهای روحی نیز از عوامل دیگر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی است. پس گوشت قرمز اگر به اندازه مصرف شود مقصر نخواهد بود.