گوشت شترمرغ ،حاوی مزایای هر دونوع گوشت قرمز و گوشت سفید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69270
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    گوشت شترمرغ که در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی می‌شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، به طوری که می‌توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه‌های گوشت قرمز در دسترس است. میزان چربی آن کمتر از 2/1 درصد بوده که یکی از خواص مهم و قابل توجه در بازار مصرف کنونی به شمار می‌رود به علاوه کلسترول آن نيز از گوشت مرغ پایین‌تر است. به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی ، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی می‌باشد . گوشت شترمرغ پروتئيني درحد مطلوب، رنگي قرمز و طعمي شبيه گوشت گوساله دارد و نسبت پروتئين به انرژي گوشت شترمرغ، نيز در مقايسه با ديگر گوشت‌ها بالاتر است. همچنین اسیدهای چرب پلی غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می‌دهد که یکی از مزیت‌های این گوشت محسوب می‌شود. اسيدهاي چرب غيراشباع، HDL خون را افزايش مي‌دهند و در نتيجه از بروز تصلب شرايين جلوگيري مي‌كنند.
    این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب بسیار خوبی برای بیماران قلبی– عروقی و سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند. استفاده از اسید چرب امگا-3 نه تنها تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری‌های قلبی- عروقی دارد، بلکه برای رشد و نمو مؤثر است.
    ریز مغذی‌ها
    این گوشت نیاز بدن به ویتامین B3 (نیاسین) را تأمین مي‌كند و نسبت به سایر گوشت‌ها مقادیر بیشتری ویتامین‌های A،C ، B1، B2 دارد. گوشت شترمرغ داراي ميزان لازم و مطلوبي كلسيم و آهن است و لذا برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود.
    اين گوشت، داراي موادمعدني مانند روي و منيزيم است. از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ (43 ميلي‌گرم)، در مقايسه با 63 و 77 ميلی گرم در 100 گرم مرغ و گوشت گاو، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن می‌سازد.
    باتوجه به اين مطالب، گوشت شترمرغ داراي مواد مغذي در سطح ايده‌آلي است كه ناشي از تعادل و توازن تركيبات غذايي در آن است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.