جاي هيچ شک و ترديدي نيست که کرمهاي ضدآفتاب در فصل تابستان اولين و البته جديترين اسلحه شما در برابر شعلههاي سوزان آفتاب داغ اين فصل گرم هستند اما…
خوردن گوجهفرنگي در فصل تابستان ميتواند در محافظت از پوست تان بهخصوص در مقابل نور خورشيد تاثيرگذار باشد. خوردن ليکوپن (نوعي کاروتنوئيد) ميتواند محافظ قابلاطميناني براي پوست شما در برابر آفتابسوختگي باشد که البته اين ليکوپن را ميتوانيد در گوجهفرنگي به فراواني پيدا کنيد.
در يک مورد آزمايشي افرادي که در معرض اشعه ماوراي بنفش خورشيد قرار گرفتند و البته پيش از آن هر کدام گوجه فرنگی ميل کرده بودند 50 درصد از کساني که بدون خوردن گوجهفرنگي در معرض اين نور قرار گرفتند با صورتي قرمز و ملتهب مواجه شدند و اين يعني گوجهفرنگي يک محافظ قابلاطمينان براي پوست شما در برابر سوختگي ناشي از نور خورشيد است. البته اين افراد در فاصله زماني يک هفته تا 10 روز به طور منظم و روزانه گوجهفرنگي را به بدن خود رسانده بودند. با اين وصف بهتر است مصرف گوجهفرنگي را در برنامه غذايي خود به شکل منظمي درآوريد تا از همه خواص آن بهرهمند شويد.