براساس نتایج پژوهشی جدید که روی موشها انجام و در مجله فدراسیون انجمنهای زیستشناسی آزمایشی آمریکا منتشرشده است، از آنجا که رژیم غذایی حاوی چربی و شکر بالا منجر به تغییراتی در عملکردهای مغزی جنین میشود، ترجیحات غذایی او در آینده را شکل میدهد.
با توجه به نتایج این مطالعه می توان توضیح دهد که چرا برخی افراد به آسانی دربرابر غذاهای شیرین و چرب مقاومت میکنند در حالی که برخی دیگر به آن معتاد میشوند.
ارزش این یافتهها در آن است که به زنان باردار و شیرده کمک شود تا رژیم غذایی بهتری داشته باشند و از این نظر بهترین رویه را از آغاز وارد زندگی کودکان خود کنند.