مصرف کاهو عصبانیت و اضطراب را کاهش می دهد. مدیر داخلی انجمن صنایع غذایی ایران گفت: کاهو به علت برخورداری از موادمعدنی همچون کلسیم، فسفر، سدیم، آهن، مس، ید و ویتامین های B، A و C موجب بهبود عملکرد دستگاه عصبی می شود.
کاهو خواب آور است و مصرف آن برای کسانی که از بی خوابی رنج می برند توصیه می شود. وی همچنین استفاده از کاهو را به علت برخورداری از منگنز و روی برای جلوگیری از ریزش مو و سفیدی آن مفید بیان کرد.
مدیر داخلی انجمن صنایع غذایی ایران گفت : بهتر است کاهو را با یکی از گیاهان نعناع، کرفس یا زیره مصرف کرد. وی یادآور شد: کاهو از قدیمی ترین سبزی ها و منشا آن در هندوستان و آسیای مرکزی است.