-
نویسندهنوشتهها
-
۱ اردیبهشت، ۱۳۹۳ در ۰۵:۴۸ #82611ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]محققان آلمانی و فرانسوی برای نخستین بار اعلام کردند کافئین تأثیرات مثبتی بر رسوبات پروتئین های موجود در مغز موش های آزمایشگاهی داشته است. بر اساس این گزارش ، کافئین تأثیرات مثبتی بر تجمع پروتئینی به نام تو tau در مغز دارد. این پروتئین یکی از دو شاخصه تشکیل دهنده ای دی است که مهمترین علت زوال عقل محسوب می شود.
در زوال عقل – بیماری علاج ناپذیر مغزی که معمولا در میانسالی یا سالخوردگی آغاز می شود – ای دی سبب تخریب حافظه و دیگر کارکردهای مهم مغزی می شود.
در تحقیقات دو ساله به رهبری کریستا مولر استاد شیمی در دانشگاه بن و دیوید بلوم از دانشگاه لیل نور دو فرانس ، دانشمندان به بررسی موش هایی پرداختند که از نظر ژنتیکی نشانه هایی از زوال عقل زودرس در آنها مشاهده می شد.
در این تحقیقات به گروهی از موش ها نوشیدنی های دارای کافئین داده شد و به گروهی دیگر تنها دارو خورانده شد. نتیجه آزمایشات حافظه موش هایی که کافئین دریافت کرده بودند بسیار رضایت بخش تر از گروه دیگر بود.
در مطالعات قبلی تأثیر مثبت کافئین بر پروتئین های موسوم به بتا آمیلویدز – یکی دیگر ازاجزای تشکیل دهنده ای دی در مغز موش ها – ثابت شده بود.
به گزارش خبرگزاری آلمان از بن، این ساختار پروتئین در ارتباطات سلول های عصبی مغز اخلال ایجاد می کند و سبب از بین رفتن آنها می شود. کافئین مانع از ورود برخی ترکیبات شیمیایی به مغز و انجام فعل و انفعال های شیمیایی می شود، فعل و انفعال هایی که سبب کندی فعالیت سلول های عصبی می شوند. مصرف منظم کافئین سبب کاهش آسیب های مغزی ناشی از وجود پلاک های بتا آمیلوید و همچنین رسوبات پروتئین تو می شود.وارنر هافمن رئیس سابق انجمن پیراپزشکی آلمان این تحقیقات جدید را « رویکردی بسیار امیدوار کننده » توصیف کرد. او همچنین گفت همچنان راه درازی در تحقیقات مربوط به بیماری الزایمر پیش رو قرار دارد. [/align]
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.