مصرف هویج، سیب، کرفس و جویدن گیاهانی مانند برگ رزماری، زیره، اکالیپتوس، ترخون، نعنا و گشنیز شیوه مؤثری برای رفع بوی نامطبوع دهان است.
فیبر هویج، سیب و کرفس با افزایش ترشح بزاق دهان، موجب رفع بوی بد دهان میشوند.
از سویی دیگر، اگر خوراکیهای فیبردار، بعد از غذای اصلی مصرف شود، پلاک باکتریایی دندان را به طور کامل از بین میبرد و مثل یک مسواک طبیعی عمل میکند.
همچنین باکتریهای فعال و مفید ماست به طور مستقیم برفعالیت باکتریهای بد دهان تأثیر میگذارد و مانع از ایجاد بوی نامطبوع میشود.
مصرف آسیاب شده و محلول برگ رزماری، زیره و اکالیپتوس، ترخون، نعنا و گشنیز بعد از غذا، به هضم بهتر کمک مؤثری میکند.