پيتزا و شيريني‌خطر ‌سرطان‌ ‌را‌ افزايش‌مي‌دهد

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71472
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    رئيس مركز تحقيقات سرطان دانشگاه علوم پزشكي شيراز با بيان اين كه مهم‌ترين مساله در سرطان پستان، تشخيص زودرس است، گفت: ماموگرافي سالانه يا دوبار در سال از 35 تا 40 سالگي به بعد براي همه زنان لازم است.

    دكتر عبدالرسول طالعي در گفت‌وگو با ايسنا افزود: استفاده از غذاهايي مانند پيتزا، شيريني‌هاي پرچرب و پروتئين‌ها موجب بالا رفتن ريسك ابتلا به اين سرطان مي‌شود اما غذاهاي سنتي ما در مقايسه با غذاهاي غربي سالم‌تر هستند زيرا ميزان چربي‌شان كمتر است.
    به گفته وي، مشكل اساسي در درمان سرطان پستان اين است كه سيستم غربالگري در كشور وجود ندارد و معمولا بيماري در مراحل پيشرفته‌تر شناخته مي‌شود.

    اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز ضمن برشمردن برخي عوامل موثر در بروز سرطان پستان عنوان كرد: زايمان در سنين بالا، باردار شدن يا نشدن و سابقه فاميلي در ايجاد سرطان پستان موثر است.

    #97947
    madjd
    مدیرکل
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.