پوست هندوانه، خربزه و طالبي را هم بايد با آب شست؟!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77938
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    “پوست هندوانه، خربزه و طالبي را هم بايد با آب شست.”
    درست خوانديد؛ پوست هندوانه، خربزه و طالبي را هم بايد با آب شست. شايد برايتان اين سوال پيش بيايد كه پوست اين ميوه‌ها را كه نمي‌خوريم، پس چرا بايد آنها را بشوييم؟ جواب اين است كه وقتي چاقو را براي شكافتن هندوانه، خربزه يا طالبي استفاده مي‌كنيم، در صورت آلودگي پوست اين ميوه‌ها، آلوده مي‌شود و اين آلودگي را وارد مغز ميوه مي‌كند.
    برخي افراد ميوه‌ها را با نمک يا سرکه مي‌شويند اما درست است که نمك و سركه تا حدي گندزدا و پاك‌كننده هستند و شستن ميوه‌ها با آنها غلط نيست، ولي اين کار لزومي ندارد و با روش‌هايي كه گفتيم، ميوه‌ها كاملا پاك مي‌شوند. از سوي ديگر، برخي ميوه‌ها را نمي‌توان با سركه يا نمك شست؛ مثلا اگر ميوه‌هايي مثل توت‌ يا توت‌فرنگي با مخلوط آب و نمك يا آب و سركه شسته شوند، ممكن است طعم?شان تغيير كند. از سوي ديگر گاهي نمك در ميوه مي‌ماند و مثلا براي بيمار مبتلا به فشارخون ضرر دارد.
    توصيه آخر
    ميوه‌هاي زده يا آسيب‌ديده و خراشيده را چه از نوع درختي و چه بوته‌اي، به هيچ‌وجه نبايد در كفاب قرار داد يا با مواد گندزدا شست چون مواد مايع شوينده‌ وارد آنها مي‌شود و ممكن است بعد از آبكشي هم از بين نرود و مصرف‌كننده را دچار مشكلاتي مثل ابتلا به اسهال ‌كند. پس اين ميوه‌هاي زخمي را بايد از بقيه ميوه‌ها‌ جدا كرد و جداگانه فقط با آب شست.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.