غذاهاي مناسب افطار
در قديم يک سنت بسيار خوبي وجود داشت که امروزه کمتر مورد استقبال قرار مي گيرد به طوري که افراد ميان وعده افطار و شام يک فاصله ايجاد مي کردند که اين از نظر پزشکي بسيار حائز اهميت است چون ما در طول روز از دستگاه گوارشمان در حدود 10 ساعت استفاده نکرده ايم و ترشحاتش به خاطر عدم دريافت مواد غذايي کمتر است وارد کردن فشار ناگهاني به دستگاه گوارش افراد را دچار مشکل مي کند. براي همين به افراد توصيه مي کنم در وعده افطار از غذاهاي ساده مثل ، خرما، مايعات گرم مثل چاي و شير استفاده کنند زيرا کمترين ميزان قند خون را در زمان افطار داريم وبايد سعي کنيم که ابتدا قند خون بدنمان رابه سطح نرمال برسانيم سپس از مواد غذايي ديگر استفاده کنيم.