همه چیز درباره هندوانه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87082
    z.yari
    مشارکت کننده

    هندوانه حاوی اسید آمینه‌ای به‌نام سیترولین و موادی به‌نام كاروتن و لیكوپن و نوعی قند به‌نام مانیتول می‌باشد.
    تخم هندوانه دارای حدود ۳۰ درصد روغن می باشد كه از نظر خواص شیمیائی مانند روغن بادام است.
    خواص داروئی هندوانه:
    هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است. گرما را برطرف می نماید و بهترین میوه تابستانی است.
    – هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون كمك می نماید.
    – هندوانه تقویت کننده معده است.
    – پوست سفید داخل هندوانه برای درمان زخم گلو و دهان بسیار مؤثر است.
    – مغز تخمه هندوانه كرم‌های معده و روده را از بین می‌برد.
    – هندوانه برای ورم مثانه مفید می باشد.
    – هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار مناسب است.
    – آب هندوانه مخلوط با سكنجبین علاج‌كننده یرقان و دفع كننده سنگ كلیه می باشد.
    – برای خنك كردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شكر میل کنید.
    – برای برطرف كردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت میل کنید.
    – برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی میل کنید.
    – هندوانه را باید بین دو وعده غذایی خورد یعنی تقریباً سه ساعت بعد از غذا و یك ‌ساعت قبل از غذا. زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می نماید همچنین نباید آن را با میوه‌های دیگر مخلوط كرد زیرا تولید نفخ شكم می نماید.

    هندوانه برای اشخاصی که سرد مزاج هستند و آنهائی كه دارای معده سرد هستند، مناسب نمی باشد. این‌گونه اشخاص اگر می‌خواهند هندوانه بخورند باید آن را با شكر، و یا عسل بخورند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.