نکاتی که هنگام سرخ کردن غذا باید بدانید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66447
    mosavi
    مشارکت کننده

    موضوع بسيار جالبي است . شما موافق با افزودن روغن به مرور هستيد و يا بهتر است تمام روغن مصرفي براي سرخ كردن از اول اضافه شود .
    در طي عمل سرخ كردن ، اكسيداسيون و پراكسيداسيون اسيدهاي چرب آغاز و به مرور بيشتر مي شود. به همين دليل بعضي متخصصين معتقدند كه اضافه كردن روغن به مرور كار صحيح تري است .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست