نان جو و دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76157
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مصرف نان جو براي بيماران ديابتي يا آنهايي که قصد کاهش وزن و مصرف نان‌هاي رژيمي را دارند، بسيار مناسب است اما مساله مهم اينجاست که نان جوهاي موجود در بازار از آرد کامل جو تهيه نشده‌اند.
    يعني تنها از حدود 20 درصد آرد جو براي تهيه نان‌هاي جوي موجود در مغازه‌هاي نان فانتزي يا ساير نانوايي‌ها کمک مي‌گيرند و نزديک به 80 درصد نان جوها را آرد گندم تشکيل داده است. اصلا اگر بيشتر از 20 درصد آرد جو به نان‌ها اضافه شود، نان توليد شده بسيار سفت و تيره و غيرقابل مصرف خواهد شد.

    پس به طور کلی افراد دیابتی نباید در مصرف نان حتی نوع نان جو افراط کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.