مقایسه انواع خرما

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76643
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    رطب، مرحله قبل از رسيدگي کامل خرماست که ميزان رطوبت بيشتر و قند کمتري نسبت به خرماي کاملا رسيده و خرماي خشک دارد. در تمام ميوه‏ها بعد از فرايند خشک شدن، مقدار قند و کالري به ازاي واحد وزن افزايش مي‏يابد و دليل اين امر هم کاهش آب و در نتيجه غليظ شدن قند و ديگر مواد انرژي زاست. خشک کردن باعث افزايش نسبي غلظت قند در خرما مي‌شود و مصرف مقدار مشخصي از خرماي خشک در مقايسه با خرماي تازه تقريبا 2 برابر انرژي به بدن مي‌رساند.
    به طور کل تمامی انواع خرما از منابع ويتامين‌هاي گروه B، پتاسيم و فيبرهاي محلول و نامحلول هستند با وجود اين نبايد در مصرف آن زياده‌روي كرد زيرا تغذيه صحيح، يعني داشتن تعادل در مصرف موادغذايي. لازم است نيازهاي تغذيه‏اي‌ از طريق مصرف همه گروه‏هاي غذايي تامين شود نه يک خوراکي يا گروه غذايي خاص. علاوه بر اين، فراموش نکنيد خرما منبع غني انرژي است و قند بالايي دارد و اگر زياد مصرف شود، به‌تدريج باعث چاقي‏ خواهد شد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.