-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ مهر، ۱۳۹۰ در ۰۴:۴۴ #71276nikbakhtمشارکت کننده
مطمئنا ارتباطی بین انتخاب های غذایی ما و خطر توسعه سرطان وجود دارد و جدیدا محققین اثرات قوی ضد سرطانی از برخی مواد موجود در حبوبات یافته اند از جمله: اسید فتیک و بوتیرات.
بوتیرات در ناحیه لومن کولون در اثر تخمیر باکتریایی نشاسته های مقاوم موجود در حبوبات تولید می شود. بررسی های آزمایشگاهی محققین حاکی از آن بوده است که بوتیرات دارای خصوصیاتی شامل کاهش پرولیفراسیون سلولهای سرطانی و عروق خونی که تومور ها را تغذیه می کنند، می باشد. همچنین سیستم ایمنی را ارتقا می بخشد و اثرات ضد التهابی در سلولهای سرطانی کولورکتال دارد.
یک مطالعه برگرفته از ژورنال Nurition مقایسه ای بین افرادی که کمترین دریافت از حبوبات را داشتند با افرادی که بیشترین دریافت را داشتند، انجام داد. مشاهده شد در افرادی که بیشترین دریافت را داشتند یک کاهش بسیار آشکار 65% ای در پولیپ های پیشرفته کولون وجود داشت.
البته بوتیرات تنها مانده مفید منتج از مصرف حبوبات نیست و حبوبات همچنین حاوی آنتی اکسیدانها و اجزای دیگری هستند که حتی محافظت های متعاقب بیشتری را می توانند در برابر سرطان داشته باشند.
پیش از اسین از اسید فتیک موجود در حبوبات به بدی یاد می شد چرا که ادعا می شود که به مواد معدنی متصل شده و سبب کاهش جذب آنها می گردد. ولی مطالعه ای جدید در ژورنال Journal of Medicinal Food انجام شده است که این مطالعه دریافت که افزایش تراکم استخوانی در اثر افزایش مصرف غذاهای حاوی فیتات نظیر حبوبات وجود دارد.
یک مطالعه دیگر که در ژورنال Journal of Trace Elements in Medicine & Biology چاپ شده بود نشان داد که اسید فتیک اثر چندانی بر وضعیت مواد معدنی بدن ندارد و گنجاندن مقادیر مکفی از آن در رژیم غذایی بسیار خوب است.
بررسی ها حاکی از آنند که اسید فتیک مزایای آشکاری بر سلامت دارد از جمله: خصوصیات ضد سرطانی.
بسیاری از مطالعات حیوانی نشانگر آن بود که اسید فتیک توانایی عملکرد ضد سرطانی قوی در برابر سرطانهای کولون، کبد، پروستات و پوست دارد. مطالعات حیوانی شواهدی را ارائه داده اند که اسید فتیک ممکن است نقش مهمی را در هر دو مورد: پیشگیری و درمان بسیاری از سرطانها ایفا کند. و یک مطالعه برگرفته از Nurse Health Study حاکی از آن بود که زنانی که میزان 4 واحد و یا بیشتر از حبوبات را در هفته مصرف می نمودند، در مقایسه با زنانی که تنها یک واحد در هفته مصرف می کردند، 35% کمتر دچار پولیپ های رودی شدند.
شواهد بررسی ها به طور کلی بیانگر آن بوده است که مصرف منظم حبوبات یک عامل مهم در پیشگیری از سرطان است. حبوبات یک منبع غنی غذایی از پروتئین، آهن، فولات، ویتامین ب ، فیبر و آنتی اکسیدانها هستند ، لذا می بایست استفاده از حبوبات را به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم دانست. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.