ما در ارسال های قبلی به اين نکته اشاره کرديم که تا جايي که ميتوانيد، خوراکيهاي تازهتر را تهيه کنيد، اما اين نکته در مورد خوراکيهايي مانند ناگتها يا آبميوههايي بود که امکان فرآوري شدن و افزودن مواد ديگر به آنها وجود داشت. شما ميتوانيد انواع گوشتهايي که هيچ نوع فرآوري خاصي روي آنها انجام نشده يا افزودني و نگهدارنده ندارند، بدون دغدغه بخريد. ارزش غذايي گوشتهاي فريزشده، هيچ تفاوتي با گوشتهاي تازه ندارد. البته هنگام خريد، حواستان به تاريخ توليد و مصرف، مهر استاندارد، پروانه ساخت و مهر تاييد سازمان دامپزشکي هم باشد.
منبع : WebMD