“محصولات فريزشده، ارزش غذايي کمتر”باوری غلط در هنگام خرید غذایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71333
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ما در ارسال های قبلی به اين نکته اشاره کرديم که تا جايي که مي‌توانيد، خوراکي‌هاي تازه‌تر را تهيه کنيد، اما اين نکته در مورد خوراکي‌هايي مانند ناگت‌ها يا آبميوه‌هايي بود که امکان فرآوري شدن و افزودن مواد ديگر به آنها وجود داشت. شما مي‌توانيد انواع گوشت‌هايي که هيچ نوع فرآوري خاصي روي آنها انجام نشده يا افزودني و نگهدارنده ندارند، بدون دغدغه بخريد. ارزش غذايي گوشت‌هاي فريزشده،‌ هيچ تفاوتي با گوشت‌هاي تازه ندارد. البته هنگام خريد، حواستان به تاريخ توليد و مصرف، مهر استاندارد، پروانه ساخت و مهر تاييد سازمان دامپزشکي هم باشد.
    منبع : WebMD

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.