لیمو ترش خاصیت آنتی اکسیدانی چای سبز را پنج برابر افزایش می دهد.
افزودن آب لیمو ترش به چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی این نوع چای را به شدت افزایش می دهد.
چای سبز مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد، نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد با افزودن مقادیری آب لیمو ترش به چای سبز میزان حفظ آنتی اکسیدان های این نوع چای در مقایسه با موقعی که آب لیمو ترش به آن افزوده نمی شود، پنج برابر می گردد.
ويتامين C موجود در لیمو ترش سبب محافظت از آنتی اکسیدان های چای سبز در هنگام هضم آنها می شود. در واقع، افزودن لیمو ترش به چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد.