یافته های پژوهش ها در آمریکا نشان می دهد: مصرف منظم سیب، توت آبی و گلابی در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو نقش دارد.
این دسته از میوه ها حاوی فلاونید هستند که یک ترکیب طبیعی بوده و در برخی میوه ها، حبوبات و سبزی ها وجود دارند و در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان نقش خود را به اثبات رسانده اند.
افرادی که این دسته از میوه ها را منظم مصرف می كنند، خطر ابتلا به دیابت نوع دو را در خود کاهش می دهند.
هم اكنون حدود ۲۶ میلیون آمریکایی به دیابت نوع دو مبتلا هستند. این بیماری به خاطر ناتوانی بدن برای تولید و یا استفاده بیشتر انسولین بوجود می آید.