فلفل ها چه تند و چه شیرین حاوی فیتوکمیکال های بسیاری هستند که خیلی از آنها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.بنابراین با این خاصیت می توانند در پیشگیری یا کاهش علائم بسیاری از بیماری ها کمک کنند. فلفل ها در انواع رنگهای سبز، قرمز، زرد ، نارنجی و حتی قهوه ای و سیاه وجود دارند که هر رنگ فلفل به خانواده متفاوتی از فیتوکمیکال ها ارتباط دارد.
مصرف فلفل تند باعث رهایی اندورفین و در نتیجه احساس لذت و شادمانی میشود.تندی فلفل بعلت وجود ترکیبی به نام capsaicin است، البته این ترکیب به مقدار کمتر حتی در فلفل سبز هم وجود دارد.
مطالعات مختلف نشان داده اند که این ترکیب به کنترل اشتها کمک می کند و هم چنین از طریق افزایش متابولیسم بدن می تواند در کاهش وزن موثر باشد.
فلفل خاصیت ضد سرطانی داشته و برخی مطالعات نشان داده اند که فلفل از طریق فرستادن ایمپالس به سیستم عصبی در کاهش دادن درد ( به خصوص در استئوپروز و پسوریازیس) موثر است.
منبع WebMD Health News