فلفل دلمه ای از گرفتگی رگ ها پیشگیری می کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67151
    araghi
    مشارکت کننده

    فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

    مریم مراداف در گفتگو با فارس افزود: فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C و A است که آنتی اکسیدان هایی قوی هستند و روی رادیکال های آزاد که بر سلول ها اثر تخریبی دارند، تاثیر می گذارند و فلفل دلمه ای رنگی تر (زرد و قرمز) حاوی بتاکاروتن بیشتری است.

    وی گفت: فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشم ها کمک می کند و مصرف منظم این ویتامین تا حد زیادی از بروز شب کوری و آب مروارید پیشگیری می کند.

    این کارشناس تغذیه اضافه کرد: غیر از ویتامین A ، لوتئین و گزانتئن موجود در فلفل دلمه ای نیز در کاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند.

    وی گفت: اسید فولیک (فولات) یکی از ویتامین های گروه B است که باعث کاهش ماده ای به نام هموسیستئین در خون می شود.

    افزایش بیش از حد این ماده می تواند باعث تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سکته قلبی شود.

    این متخصص تغذیه اضافه کرد: فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی بخصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.

    مراداف افزود: فیبر موجود در فلفل دلمه ای نیز می تواند کلسترول خون و حمله های قلبی و سکته را کاهش می دهد.

    این متخصص تغذیه گفت: فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام در سالاد خرد و بلافاصله بعد از خرد کردن فلفل دلمه ای آن را مصرف کرد، زیرا ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد (با خرد کردن) از بین می رود.
    منبع:سایت پزشکان ایران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.