فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
مریم مراداف در گفتگو با فارس افزود: فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C و A است که آنتی اکسیدان هایی قوی هستند و روی رادیکال های آزاد که بر سلول ها اثر تخریبی دارند، تاثیر می گذارند و فلفل دلمه ای رنگی تر (زرد و قرمز) حاوی بتاکاروتن بیشتری است.
وی گفت: فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشم ها کمک می کند و مصرف منظم این ویتامین تا حد زیادی از بروز شب کوری و آب مروارید پیشگیری می کند.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: غیر از ویتامین A ، لوتئین و گزانتئن موجود در فلفل دلمه ای نیز در کاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند.
وی گفت: اسید فولیک (فولات) یکی از ویتامین های گروه B است که باعث کاهش ماده ای به نام هموسیستئین در خون می شود.
افزایش بیش از حد این ماده می تواند باعث تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سکته قلبی شود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی بخصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.
مراداف افزود: فیبر موجود در فلفل دلمه ای نیز می تواند کلسترول خون و حمله های قلبی و سکته را کاهش می دهد.
این متخصص تغذیه گفت: فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام در سالاد خرد و بلافاصله بعد از خرد کردن فلفل دلمه ای آن را مصرف کرد، زیرا ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد (با خرد کردن) از بین می رود.
منبع:سایت پزشکان ایران