دانشمندان با انجام ازمایشاتی روی 1500 داوطلب در یافتند کسانی که از غذای حاضری برای وعده های غذایی خود استفاده می کنند بیشتر دچار تنش های عصبی و روحی می شوند.
بررسی ها نشان می دهند غذای حاضری و سریع اشپزی کردن باعث می شود تا ایده و قدرت تخیلی در خانوم ها کاهش یابد و قدرت تصمیم گیری بسیار کاهش یابد.
کسانی که وقت زیادی را برای اشپزی می گذارند و با حوصله این کارو انجام می دهند در برخورد با مسائل و مشکلات زندگی راحت تر برخورد می کنند و روح و روان ارام تری دارند.
نتایجات نشان می دهند،خانم هایی که برای اشپزی وقت می گذارند و کمتر غذای حاضری اماده می کنند افرادی باهوش اند که به خود و کارهایی که انجام می دهند اهمیت قائلند و در برخورد با مشکلات با ارامش بیشتری روبرو می شوند.