غذاهای دریایی و کاهش خطر دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70879
    s.samadi
    مشارکت کننده

    این فرضیه وجود دارد که مصرف اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه مانند امگا3 که در ماهی ها وجود دارد سبب کاهش خطر دیابت می شود به همین جهت محققین در یک بررسی که اخیرا انجام شده ارتباط بین مصرف ماهی و حلزون را بین 51963مرد و 64193 زن چینی با میانگین سنی 20 سال بررسی کردند هیچ یک از این افراد سابقه دیابت نوع 2 ،بیماری قلبی و سرطان نداشتندو یاد آمد غذایی معتبر از آنها گرفته شد در نهایت ارتباط معکوسی میان مصرف ماهی و حلزون و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در زنان مشاهده گردید.
    منبع:ajcn

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.