این فرضیه وجود دارد که مصرف اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه مانند امگا3 که در ماهی ها وجود دارد سبب کاهش خطر دیابت می شود به همین جهت محققین در یک بررسی که اخیرا انجام شده ارتباط بین مصرف ماهی و حلزون را بین 51963مرد و 64193 زن چینی با میانگین سنی 20 سال بررسی کردند هیچ یک از این افراد سابقه دیابت نوع 2 ،بیماری قلبی و سرطان نداشتندو یاد آمد غذایی معتبر از آنها گرفته شد در نهایت ارتباط معکوسی میان مصرف ماهی و حلزون و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در زنان مشاهده گردید.
منبع:ajcn