[align=justify]ارتباط بسیار روشنی بین چاقی و سرطان وجود دارد. اضافه وزن می تواند خطر مرگ ناشی از سرطان را تا دو برابر افزایش دهد.
میزان چربی های مصرفی خود را کاهش دهید و به جای چربی اشباع شده از چربی های اشباع نشده استفاده کنید.
چربی اشباع شده آنهایی هستند که در موادی مانند گوشت، برخی مارگارین ها، چیپس، پفک و بسیاری از غذاهای فراوری شده یافت می شود.
مصرف نمک کمتر و عدم مصرف مشروبات الکلی نیز می تواند در کاهش احتمال ابتلا به سرطان پروستات موثر باشند. از مصرف گوشت های فراوری شده و دودی نیز به علت وجود مواد سرطان زا اجتناب کنید.[/align]