طرز تهیه چلو‌کباب خانگی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #115295
    nashenas
    مشارکت کننده

    طرز تهیه چلو‌کباب خانگی
    برترین ها: اغراق نیست اگر بگوییم کباب کوبیده در میان محبوب ترین و شناخته شده ترین غذاهای ایرانی رتبه اول را دارد. برای ما ایرانی ها هیچ چیزی جای چلو کباب کوبیده را نمیگیرد. درست است که چلوکباب در همه رستوران ها پیدا میشود ولی بعضی وقت ها دوست داریم خودمان در منزل این غذای محبوب را تهیه کنیم. در اینجا طرز تهیه چلو کباب خوشمزه و نکات و فوت و فن های آن را برایتان آورده ایم.

    مواد لازم

    گوشت چرخکرده
    پیاز
    نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
    زعفران دم کرده

    آماده کردن گوشت برای کباب کوبیده خانگی

    گوشت را دوباره از چرخ رد کنید

    حالا باید پیاز را رنده کنید و آبش را هم بگیرید. وقتی قراره پیاز را رنده کنین قسمت ریشه اون رو نبرید و بگذارید بمونه که موقع رنده کردن پیاز لایه ها جدا نشن و کارو سخت کنن

    با این روش تا انتهای پیاز راحت رنده میشه.

    من توی این مرحله آب پیاز را گرفتم و دور ریختم.

    بعدش نمک را هم اضافه کردم.

    حالا باید فلفل، دارچین خیلی کم، زردچوبه هم بهش بزنم.

    و در نهایت هم زعفران دم کرده را اضافه میکنم.

    در این قسمت باید گوشت را خوب ورز بدیم تا مواد جذب همه گوشت بشه و چسبنده بشه که کباب نریزه.

    بعضی ها ترخان خشک یا نعنا هم توی این بخش به مواد اضافه می کنند.

    یه نکته دیگه هم اینه که اگه میترسید کبابتون بریزه کمی سینه مرغ همراه گوشت چرخ کنید.

    سیخ کردن کباب کوبیده خانگی

    برای سیخ کردن کباب کوبیده من یه کاسه آب ولرم کنار دستم گذاشتم.

    بعدش مقداری از گوشت به اندازه ای که تو مشتم جا بشه رو برداشتم و فرمش دادم.

    طرز تهیه چلو‌کباب خانگی

    از بالای سیخ به دور سیخ گرفتم و بین مشتم حالت دادم و به سمت پایین سیخ اوردم.

    بعد با دو انگشتم به حالت قیچی به گوشت حالت دادم.

    سعی کنید از بالای سیخ ۵ سانت پایین تر کبابو سیخ بگیرین و اندازه کباب هاتون با هم یک اندازه باشه.

    بعد از سیخ گرفتن بهتره که سیخ ها را داخل یخچال استراحت بدین.

    پخت کباب کوبیده خانگی

    یه نکته مهم اینجا اینه که حرارت اولیه کباب نقش مهمی تو نریختن کباب داره .شعله حرارت زیاد باشه تا گوشت زود خودشو بگیره و هر ۲۰ الی ۳۰ ثانیه یکبار کباب را برگردونید.

    تا ۴ بار اینکار را انجام بدهید ( برگردوندن هر ۲۰-۳۰ ثانیه ) تا از گرفته شدن گوشت و نریختنش مطمئن بشین.

    وقتی کباب ها خودشو گرفت دیگه باد نزنید تا کبابتون با حرارت ملایم مغز پخت بشه و آماده بشه برای خوردن.

    الان کباب کوبیده شما آماده شده و میتوانید آن را با برنج میل کنید.

    #115324
    karimi
    مشارکت کننده

    عالیهههه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست